phone 052 20 02 86

Eerste afspraak

Voor een eerste afspraak kinesitherapie bent u steeds doorverwezen door uw arts of specialist. Voor osteopathie kan u ook naar ons toe komen zonder voorschrift.

Wij vragen u om uw afspraak steeds telefonisch te maken, niet via e-mail, whatsapp, facebook of sms. Zo kunnen wij overdag vooral met onze patiënten bezig zijn. Wij noteren enkel afspraken gemaakt via het telefoonnummer 052 20 02 86.

De behandelingen vinden plaats in de praktijk. Via de telefoon of e-mail wordt slechts beperkt informatie gegeven.

Gelieve respect te tonen voor de andere patiënten en ons ten minste 24u op voorhand op de hoogte te stellen indien u niet aanwezig kunt zijn op uw afspraak.

Voor afspraken op maandag is dit ten laatste vrijdag om 17u30. Anders zien we ons genoodzaakt de consultatie aan te rekenen. Alvast bedankt.

Wat brengt u mee bij uw eerste afspraak?

  • Uw identiteitskaart
  • Klevertje van de mutualiteit
  • Relevante medische beeldvorming
  • Voor kinesitherapie ook steeds uw voorschrift!

Ziekenfonds

Als osteopaat DO (Degree in Osteopathy) is Ilse Dierick erkend door de ziekenfondsen. Daardoor krijgt u voor behandelingen osteopathie, ook zonder voorschrift, 5 keer per jaar een officieel attest voor een gedeeltelijke terugbetaling.

De meeste hospitalisatieverzekeringen (die niet bij een mutualiteit liggen) betalen ook uw behandeling terug, bv. 1 maand voor de bevalling en 3 maand na de bevalling, zowel voor moeder als voor kind.

Geen therapie op een eiland

Wij delen de nodige informatie met uw huisarts en eventueel de desbetreffende geneesheer-specialist. Op die manier kunnen wij ook andere onderzoeken (bv. RX, scan) en, indien nodig, andere zorgverstrekkers (podoloog, (sport)diëtist, psycholoog,…) inschakelen in een complementaire behandeling. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Maak uw afspraak telefonisch!

Consultaties en behandelingen zijn enkel mogelijk tijdens een afspraak.
Moet u uw afspraak annuleren? Ten minste 24u op voorhand aub.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x