Osteokine Grembergen logo
Osteokine Grembergen

Eerste afspraak

Osteokine Grembergen-Kinesitherapie-Osteopathie-Lymfecentrum-Ilse-Dierick

Maak uw afspraak telefonisch!

Consultaties en behandelingen zijn enkel mogelijk tijdens een afspraak.

Voor een eerste afspraak kinesitherapie bent u steeds doorverwezen door uw arts of specialist. Voor osteopathie kan u ook naar ons toe komen zonder voorschrift.

Wij vragen u om uw afspraak steeds telefonisch te maken, niet via e-mail, whatsapp, facebook of sms. Zo kunnen wij overdag vooral met onze patiënten bezig zijn. Wij noteren enkel afspraken gemaakt via het telefoonnummer 052 20 02 86.

De behandelingen vinden plaats in de praktijk. Via de telefoon of e-mail wordt slechts beperkt informatie gegeven.

Wat brengt u mee bij uw eerste afspraak?

  • Uw identiteitskaart
  • Klevertje van de mutualiteit
  • Relevante medische beeldvorming
  • Voor kinesitherapie ook steeds uw voorschrift!

Ziekenfonds

Als osteopaat DO (Degree in Osteopathy) is Ilse Dierick erkend door de ziekenfondsen. Daardoor krijgt u voor behandelingen osteopathie, ook zonder voorschrift, 5 keer per jaar een officieel attest voor een gedeeltelijke terugbetaling.

De meeste hospitalisatieverzekeringen (die niet bij een mutualiteit liggen) betalen ook uw behandeling terug, bv. 1 maand voor de bevalling en 3 maand na de bevalling, zowel voor moeder als voor kind.

Geen therapie op een eiland

Wij delen de nodige informatie met uw huisarts en eventueel de desbetreffende geneesheer-specialist. Op die manier kunnen wij ook andere onderzoeken (bv. RX, scan) en, indien nodig, andere zorgverstrekkers (podoloog, (sport)diëtist, psycholoog,…) inschakelen in een complementaire behandeling. Zo krijgt u de best mogelijke zorg.

Tarieven vanaf 1 september 2020

U vindt alle informatie rond onze nieuwe tarieven hier. Bij aanpassingen wordt dit ook steeds uitgehangen op het prikbord in onze wachtzaal.

Osteokine Grembergen-Kinesitherapie-Osteopathie-Lymfecentrum-Ilse-Dierick